Velkommen til Odder Tennisklub! En oase i Odder! 

 

Vi tilbyder en velfungerende klub med syv grusbaner og en minibane. Vi har et hyggeligt klubhus, og der er børnevenlige omgivelser.


Vi har plads til både elite-, motionist- og ungdomstennis. Aktuelt har vi cirka 300 aktive medlemmer, unge som gamle.

Klubben er kendt for at være en klub med en behagelig og positiv atmosfære, hvor både nye og gamle spillere i alle aldre trives.Denne kultur opstår naturligvis ikke ud af den blå luft, men er en holdning, som skiftende bestyrelser har gjort meget for at skabe.Breddeaktiviteter som f.eks. mandags- og tirsdagstennis spiller naturligvis en stor rolle i denne sammenhæng, hvor også nybegyndere får en mulighed for at lære de andre medlemmer at kende.Vigtigst af alt er naturligvis den omgangstone, hvormed klubbens medlemmer omgås.
Tonen er venlig, humoristisk og uhøjtidelig og fornemmes straks, hvad enten man er på eller uden for banen.Hvert år i august holdes årets tennisfest. Det er en af sæsonens festlige begivenheder - vi får noget godt at spise, årets navn hyldes, den helt specielle klubsang afsynges, der holdes taler, og sidst men ikke mindst danses der til god musik.